ReŁnie 2011
Start Contact Tornooien - Leagues Beschermmateriaal Bordspelen D & D Magic Miniatures Games Star Wars Other Game Cards Poker Pokťmon Tarot kaarten Trading Cards Yu-Gi-Oh Simonnet Sint-Martens-Latem Inhoudsopgave

 

 

 

 

Zondag 18 september 2011 had voor 't eerst een ReŁnie plaats voor alle oud-leerlingen van Simonnetschool. Niet minder dan 85 oud-leerlingen schreven zich in.

Ze werden verwelkomd op school door de heer Paul Lauwers, directeur van de Simonnetschool. De voorzitter van de oud-leerlingenbond Simonnetschool Etienne Balcaen, heette op zijn beurt de hele groep oud-leerlingen hartelijk welkom. In zijn toespraak verduidelijkte hij de opties waar de oud-leerlingenbond zou naar  streven: contacten tussen oud-leerlingen onderling en met de school terug opnemen en optimaliseren, het "Fenomeen Simonnetschool uitdragen" en financiŽle steun geven aan culturele projecten die een bonus kunnen geven voor onze school.

Dan volgde een rondleiding in de moderne gebouwen. Voor velen waarvan het tientallen jaren geleden was dat ze hier hadden vertoefd,  was dit wel een verrassing! Een enorm verschil tussen vroeger en nu: moderne klassen met uitgebreide technische hulpmiddelen, prachtige refter, .....

Om 19 uur konden de oud-leerlingen aanschuiven aan de uitgebreide BBQ met dessertbuffet. Nadien gezellig samenzijn met eindeloze herinneringen, anekdotes, ... en natuurlijk de klassieke tombola met een "echt schilderij" van Raveel als hoofdprijs!

Rond 24 uur verlieten de laatste oud-leerlingen de feestzaal met een goed gevoel en met de belofte dat voor 2012 een nieuwe reŁnie zal georganiseerd worden!

Hieronder enkele foto's van het feest!