Huntik
Start Contact Tornooien - Leagues Beschermmateriaal Bordspelen D & D Magic Miniatures Games Star Wars Other Game Cards Poker Pokémon Tarot kaarten Trading Cards Yu-Gi-Oh Simonnet Sint-Martens-Latem Inhoudsopgave

 

 

 

 

Upperdeck brengt het Trading Card Game uit met dezelfde verhaallijn als de TV-serie. De eerste basisreeks Secrets and Seekers komt uit in een starterdeck en boosters. De volledige reeks bestaat uit 159 kaarten.

Een starterdeck bevat een speelmat, 2 kaartendecks van 30 kaarten waarvan 2 exclusieve kaarten met een DVD met volledig geanimeerde tutorial, een aflevering van Huntik. Een boosterpack bevat 9 kaarten waarvan 1 foil card!

 

Het verhaal:

Een groep avonturiers trekt de hele wereld door op zoek naar oude amuletten die verschillende monsters kunnen oproepen. Lang voor onze tijdsrekening heeft de mensheid gevochten tegen het kwaad van onvoorstelbare omvang door de Seekers, dat zijn mensen die in staat zijn om legendarische wezen, Titanen op te roepen. Deze zijn echter in de loop van de tijd in de vergetelheid geraakt. Deze machtige wezens liggen nu verborgen in de meest afgelegen delen van het heelal, klaar om gewekt te worden door de nieuwe Seekers. 

 

Out of stock! Huntik starter Secrets & Seekers: 5,99 €uro Huntik Legendary Saga booster: 1,99 €uro

Prachtige Huntik-speelmat 50/70 cm te koop in de winkel: 8.00 €uro!

Huntik promocards: 1.00 €uro 't stuk, 5 verschillende voor 2 €uro.

Wegens onvoldoend aantal spelers worden voorlopig geen tornooien meer georganiseerd!